Dekorera rätt i hemmet 


Dekoren är en av de allra viktigaste delarna i varje hem, oavsett vilken stil man försöker att hålla. Långt ifrån all dekor passar in överallt. När du ska välja ut dekor till din egen heminredning ska du därför vara riktigt noggrann. Här i denna artikel kan du läsa mer om vad du bör tänka på när du ska dekorera ditt eget hem.

Stiliga och eleganta lampor

Lamporna är en stor och viktig del av dekoren i hemmet. Det är lamporna som ger det nödvändiga ljuset. Många lampor är även designade för att vara en del av den övriga dekoren. När du väljer lampor ska du alltid gå efter de som passar din inredningsstil. När du har sållat bort alla lampor som inte passar din stil, ska du välja ut de mest stiliga och eleganta lamporna av de som är kvar. Detta är en process som kan ta lite tid, men den är absolut värd varje minut.

Ett exempel på ett stiliga och eleganta lampor är louis poulsen lampor.  Du kan läsa mer om och köpa louis poulsen lampor här: https://www.lampemesteren.se/louis-poulsen-lampor-se/.

lamps

Vacker väggdekor

Ibland kan det vara lätt att glömma bort väggarna. Det finns gott om utrymme på varje vägg, så varför inte utnyttja det? Du kan dekorera dina väggar med många olika saker. Du kan till exempel skruva upp ett par louis poulsen lampor på väggen. Du skulle även kunna hänga upp ett par vackra handmålade tavlor av din favoritkonstnär. Om du vill ha något lite mer tredimensionellt, skulle du kunna köpa några häftiga väggskulpturer och hänga upp dessa på väggen.

Välj väggdekor som betyder något för dig. Sakerna du hänger upp på väggen är några av de första saker som dina gäster kommer att se när de kommer hem till dig på besök. Därför vill du att dessa saker ska spegla vem du är och vad du tycker om.

Levande växter för en livfull känsla

Dekor som till exempel louis poulsen lampor är fantastiska på många sätt, men de saknar den där levande känslan som levande krukväxter har. Därför ska du se till att komplettera din dekor med några vackra växter, gärna av olika storlek och färg. Växter ger inte bara lite extra liv till dekoren, de är även otroligt vackra och spännande att se på. De är dekorationer som ständigt förändras med tiden. Detta är något av det allra bästa med levande växter.

Om du inte har tid eller ork till att ta hand om krävande växter, kan du alltid välja några som är mer tåliga. Det finns en typ av växt för de allra flesta.

Överdekorera inte

Även om louis poulsen lampor och andra inredningsdetaljer är fantastiska, kan man alltid få för mycket av det goda. Överdriv inte när du dekorerar, utan dekorera med måtta. Om du dekorerar för mycket, kan ditt hem komma att kännas stökigt och oorganiserat. Håll dig till den bästa dekor du kan hitta, och försök att inte använda dig av för mycket dekor på samma gång. Lämna gärna lite luft här och där så att dekoren inte känns för hopträngd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.