Hur du hittar de rätta gardinerna för ditt hem


Är det hög tid att hänga upp nya gardiner i huset eller lägenheten? Nedan ska vi ge tips på hur du hänger upp dina gardiner på ett sätt som får ditt hem att utstråla det intrycket som du eftersöker, och vi ska dessutom kika närmare på gardiner hos Tine K Home Sverige som är väl värda att prova på. Fortsätt att läsa för mer info kring både gardinupphängning och de bästa gardinköpen!

Att tänka på när du hänger upp dina gardiner

Hur du väljer att hänga upp dina gardiner kan bland annat bero på hur många fönster du har. För rum som har två fönster placerade bredvid varandra kan det vara gynnsamt att hänga upp en längd på vardera sidan av fönstren, och sedan en eller två gardiner mellan de två fönstren. Du bör dock ha i åtanke att fönstren och rummet kan kännas små om gardinerna inte är utdragna, så säkerställ att gardinerna inte hänger för smalt.

Ett ytterligare knep för att se till så att rummet känns större är att hänga gardinerna högt upp. Se samtidigt till så att gardinerna som du beställer är omkring 50 % längre än väggen, då detta ger en snygg effekt när gardinerna är fördragna. Sist men inte minst är det väl värt att nämna hur ett rum som är lite smalt utan problem kan se snyggt ut med bara en gardin som dras för hela fönstret. För många gardiner på en kort vägg kan nämligen i slutändan se stökigt och hoptryckt ut, så anpassa gardinerna efter rummet som du inreder.

De olika högkvalitativa gardinerna från Tine K Home Sverige

För att redan idag få tag på gardiner som lever upp till dina förväntningar är det väl värt att besöka Tine K Home Sverige. I den här webbutiken finner du en lång rad olika gardiner i olika färger så att de ska kunna matcha med resten av inredningen. Även gardinstänger kan du lägga vantarna på hos Tine K Home Sverige, så varför inte slå två flugor i en smäll och fullända ditt hem på helt rätt sätt.

Mångsidighet är sannerligen någonting som Tine K Home Sverige kan erbjuda, för gardinerna i deras sortiment har flera användningsområden. Du behöver inte enbart dra nytta av dem som gardiner, utan de passar dessutom perfekt som bordsdukar eller plädar, så använd de vackra gardinerna på det viset som blir passande i ditt hem.

Gardiner ger en stor effekt i rummet

Att beställa gardiner från Tine K Home Sverige kommer att ge dina rum en mjuk och stilfull effekt som du inte vill gå miste om. Fönster utan gardiner kan lätt se rätt så kala och tråkiga ut, så när en Tine K Home Sverige gardin hängs upp märker du snabbt hur den där mysiga känslan uppenbarar sig. Med flera olika färger att välja mellan kan du definitivt få tag på gardiner som passar väl in med resten av färgerna i alla dina olika rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.