Redken passar dig med skadat hår

Redken är ett hårvårdsvarumärke som grundades 1960. Det av hårstylisten och kemisten Jheri Redding och skådespelerskan och modellen Paula Kent. Deras båda namn är det som utgör namnet Redken. Detta hårvårdsvarumärke kom att revolutionera den professionella hårvårdsindustrin. Man har tagit sin utgångspunkt i produkter med lågt pH-värde och de var först framtagna för Paulas egna känsliga hår. De kom även att introducera protein som ingrediens. Det gjorde att Redken kom att gå i bräschen för en ny typ av produkter samt för att ha ett vetenskapligt förhållningssätt till skönhet.

Idag är Redken ett välkänt och älskat varumärke över hela världen och det är idag även något som flitigt används av många. Om du har skadat hår, så är Redken perfekt för dig. Det finns idag flera bra produkter för just detta problem. 

Välj en effektiv hårvårdsrutin

Ett av de allra vanligaste bekymren som finns idag, det är skadat hår. Det kan vara allt från att ha hårstrån som bryts av till att man lider av torra och kluvna toppar. Men genom att välja en effektiv hårvårdsrutin, med Redken, så kan du vårda ditt hår samt återställa hårets protein vilket leder till att du även stärker ditt hår. 

Redken har något som kallas för Redkens Extreme-kollektion. I denna finns det tre återuppbyggande hårvårdssystem. De riktar in sig på olika typer av skadat hår. De tillför fukt, de vårdar håret och det stärker håret på bra sätt.

Skador på håret uppstår oftast då det utsätts för olika påfrestningar. Det gör att hårets proteiner försvagas. Påfrestningarna kan bestå av att man utsätter håret för kemiska behandlingar som hårfärg eller slingor eller att man gjort värmestyling eller föning.

Använd produkter från Redken

Är det så att du har ett skadat hår, där stråna bryts av och du har svårt att få håret att växa ut till önskad längd? Då kan du testa att använda dig av Redkens Redken’s Extreme Length hårvårdsserie. Den innehåller en effektiv kombination av biotin, sojaprotein och ricinolja. Den kan hjälpa till att få håret att växa sig både längre och starkare. 

Du som regelbundet brukar bleka eller slinga ditt hår, du kan få ett ömtåligt hår som lätt går av. Blekt hår behöver ha en särskild vård. En bra produkt är Redkens Extreme Bleach Recovery-kollektion. Den hjälper till att behandla blekt och skadat hår. Det genom att den kan återställa fuktbalansen så väl som att den kan tillföra både glans och mjukhet. Särskilt till dig med torrt, skört hår.

Om det så att du ofta ägnar dig åt värmestyling, så är det inte heller ovanligt att du har skadat hår. Så är det så att du ofta plattar håret, eller att du lockar eller fönar det, så blir håret försvagat och skadat. Du kan då testa att använda dig av Redkens Extreme hårvårdskollektion. Den innehåller arginin som stärker och bevarar hårets hälsa. Det från hjärtat av håret. I produkten finns det även sepicap, som hjälper till att reparera topparna på håret. 

Kombinera gärna dessa produkter med en värmeskyddande spray som Redken Iron Shape 11. Den skyddar nämligen håret mot värme. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.