Satsa på roliga leksaker med Paw Patrol


Kanske du har ett eller flera barn som gillar att titta på tv-serien PAW Patrol? Det är ju en kanadensisk animerad tv-serie som handlar om en ung pojke vid namn Ryder och hans team med valpar. Alla hundarna har egna specialområden så som till exempel Marshall, som är brandman samt sjukvårdskunnig, eller Skye som har en räddningshelikopter hon flyger med. Chase är en polishund och spårhund och Zuma är expert på att utföra räddningar ur vatten. Detta team kallar sig för PAW Patrol, eller tasspatrullen på svenska. Du kan hitta en hel del paw patrol leksaker att köpa på https://www.billiglek.se/.

De allra flesta barn har en eller flera valpar som sina egna favoriter. Det är därmed inte fel att satsa på paw patrol leksaker. Dessa finns i en mängd olika prisklasser och de passar perfekt att ge i födelsedagspresent eller julklapp.

Presenttips på leksaker med PAW Patrol

Ett bra tips är att satsa på ett eller flera fordon som finns med i serien. Det eftersom valparna ofta använder sig av allt från polisbilar till helikoptrar då de utför sina räddningsuppdrag. Ett bra tips är att köpa Skye med helikopter. Valpen Skye kan med sin rosa räddningshelikopter ta sig an vilket uppdrag som helst i luften! Det finns ett bra lekset där både helikopter och figuren Skye igår. Själva helikoptern har hjul, så den går även att köra på golvet. Sedan har den även en roterbar propeller.

Ett annat tips är Marshall med brandbil. Marshall är en dalmatinervalp, som är något klumpig, men är en hjälte med sin brandbil. I denna Paw Patrol-leksak få r man med dels en Marshallfigur, dels hans brandbil.

Chase med polisbil är ett annat bra tips. Chase är en duktig polishund, som man spåra bra och gillar att åka runt med sin polisbil. Det finns ett bra set där en figur föreställande räddningsvalpen Chase finns med samt så klart hans polisbil.

Rolig lek med barnets favoriter

Om du vill satsa på lite mer paw patrol leksaker, så finns det lite mer avancerade fordon. Till exempel finns The Ultimate Police Cruiser

, som är ett riktigt stort polisfordon. Den har inget tak, sex hjul samt är hela 50 cm lång. Fordonet har en massa kul funktioner samt att det även ingår flera olika räddningsfordon som alla får plats i det stora fordonet. I setet finns det även en kanon med tre raketer. Dessa kan avfyras med hjälp av en knapp. Sedan går det att fästa den kanonen på helikoptern så väl som på själva polisbilen. Alla sex valpar får plats i bilen, men det är bara Chase som ingår då man köper denna.

Köp Paw Patrol leksaker

Om du vill överraska ditt barn med Paw Patrol leksaker, så har du en hel del av detta att välja på hos Billig Lek. Där finns det även annat med Paw Patrol på, så som pussel, målarböcker och mycket mer. Sedan finns det så klart en mängd andra bra leksaker till riktigt bra priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.