Vad är ett Jan Van Haasteren pussel och varför är de så populära?


Jan Van Haasteren pussel är kända för att vara ganska utmanande då den här typen av pussel vanligtvis är ganska folktät och fylld med ett stort antal karaktärer, objekt, djur, fordon och mer därtill. Det är dock precis detta som gör pusslen så spännande, och varje gång du tar en titt kommer du att se någonting nytt.

Vi kommer i den här artikeln att gå in lite mer på Jan Van Haasteren pussel, vad de är och vilka andra spännande pussel det finns att ta del av på marknaden. Fortsätt att läsa och plocka sedan gärna upp ett Jan Van Haasteren pussel, du också!

Vad är egentligen ett Jan Van Haasteren pussel?

Pusslen har fått sitt namn från en konstnär från Holland vid namn Jan Van Haasteren. Målningarna som han tar fram har blivit så populära delvist tack vare hur livliga och humoristiska alla hans bilder är med en imponerande mängd detaljer som får dig att konstant komma tillbaka för att se huruvida du har missat någonting eller inte.

De av hans pussel som har fångat den största uppmärksamheten är 500 bitarsvarianterna och 1 000 bitarsvarianterna, men det finns också Jan Van Haasteren pussel som är mindre (endast 150 bitar) och större (hela 5 000 bitar) Med andra ord kan både pusselnybörjare och de mer erfarna ta del av hans pussel och få en utmaning som blir rätt för just dem.

puzzles

Se till så att hela familjen kan lägga pussel tillsammans

Den positiva aspekten av pussel är att alla oavsett ålder kan ha roligt tillsammans med att lägga pussel. Visst finns det nämligen pussel som riktar sig till vuxna, men det finns dessutom pussel som är lämpliga för yngre barn.

Om du har en son eller dotter i hemmet och gärna vill ta del av roliga familjeaktiviteter tillsammans rekommenderas det absolut att satsa på exempelvis ett Jan Van Haasteren pussel med 150 bitar till barnen och kanske ett Jan Van Haasteren pussel med 1 000 bitar eller mer till de vuxna. Få ett roligt sätt att tillbringa mer tid med hela familjen genom att lägga pussel tillsammans.

Pussel med olika motiv

Vi må ha talat specifikt om Jan Van Haasteren pussel, men dessa är bara toppen av isberget när det kommer till de olika pusseltyperna som du kan få tag på. För ett brett urval av olika pussel är det värt att ta en tur över till en leksaksbutik där dina valmöjligheter kommer att vara många då pussel vanligtvis är uppdelade i åldersgrupper eller utefter hur många bitar de har. Du kan därför få en enkel översikt av barnpussel med lite färre bitar samt pussel till antingen äldre barn eller vuxna med fler bitar.

Motiv till barn kan vara favoritkaraktärerna från de olika barnprogrammen och Disney-filmerna eller söta djur – medan vuxenpusslen ofta består av målningar och olika vackra naturbilder. Välj pusslen som hela din familj gillar och börja med roliga familjeaktiviteter varje morgon eller kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.