Vattenlek på sommaren

Vattenspel är det perfekta sättet att svalka sig på sommaren! Låt solen skina och ha mycket roligt med vattenlekar! Med ett brett utbud av vattenleksaker finns det något för alla – oavsett ålder eller lekpreferenser. Vattenkanoner, vattenrutschbanor och vattenspray är alla fantastiska sätt att hålla sig sval medan du har kul i solen. Och med så många olika alternativ finns det definitivt något som är perfekt för din familj. Så vänta inte – gå ut och njut av vattenlek idag! Du kan läsa mycket mer om vattenlek här https://lekakademin.se/teman/utomhuslek/vattenlek

Lär dig simma med vattenlek

Vattenlek är ett bra sätt att vänja sig vid vattnet och så småningom lära sig att simma. I början kan det vara bra att använda olika utrustning, till exempel armkuddar eller simkuddar för barn. Dessa hjälper till att hålla barnet flytande. Istället för armkuddar kan du välja en flytutrustning som barnet bär under sig för att hjälpa det att flyta. Att få vatten i ögonen kan vara skrämmande, särskilt om det innehåller klor. Antingen en cyklop eller glasögon kan hjälpa till. Vattenlek är ett utmärkt sätt att vänja sig vid vattnet och så småningom lära sig att simma. I början kan det vara bra att använda olika utrustning, till exempel armkuddar eller badkuddar för barn.

Köp några vattenleksaker för din vattenlek i trädgården

Vattenleksaker är en viktig del av vattenleken på bakgården. De kan bidra till att förhindra att lego och dockor hamnar i poolens reningsverk eller skadas av poolens kemi. Du kan köpa mindre uppblåsbara vattenleksaker som strandbollar, simringar och små madrasser för de minsta poolerna. Eller varför inte cyklar och dykarpinnar, som är perfekta för att öva upp vattenvanor och är roliga att plocka upp saker från grunden. En vattenboll behöver inte vara en stor badleksak – även en liten boll kan ge de små många timmars vattenglädje. Så köp några vattenleksaker i dag och njut av din bakgårds vattenlek!

Vattenlek för dig som är äldre

Vattenlek för äldre personer kan vara lika roligt som för yngre personer! Det finns uppblåsbara flamingos, luftmadrasser, bönsäckar och mycket annat att ta med till stranden eller poolen. Med simglasögon och en cyklop kan du utforska havet, leta efter skatter på havsbotten eller hämta ringar från bassängens botten bakom huset. Badbollar och uppblåsbara flamingos kan användas av hela familjen. Uppblåsbara madrasser och andra badleksaker pumpas snabbt upp med en fotpump. Det innebär att du kan ta med dig många olika vattenleksaker i bilen på väg ner till stranden! Vattenlek är ett utmärkt sätt att hålla sig sval i sommarvärmen och ha lite roligt i badet eller pool. Glöm inte att packa med vattenleksakerna när du åker ut för en dag med sol och bad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.